Reklam

• APK Durumu

Softonic incelemesi

Anaokulu - Hayvanlar: Çocuklar için Eğlenceli ve Etkileyici Bir Oyun

Anaokulu - Hayvanlar, çocuklara anaokuluna gitmenin nasıl bir şey olduğunu öğreten mükemmel bir oyun simülatörüdür. YovoGames tarafından geliştirilen bu uygulama, çocuklar için eğitici oyun serisinin bir parçasıdır. Çocukların oyun oynamayı, öğrenmeyi ve uyumayı içeren anaokulu sınıfının günlük rutinleri hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olur. Bu oyunla çocuklar anaokulu düzenine aşina olabilir ve öğrenme için temel beceriler kazanabilirler.

Oyunda, çocukların besleyebileceği, uyutabileceği ve oynayabileceği sevimli hayvan karakterleri bulunmaktadır. Oyun, müzik aletleri çalma, bahçede oyuncaklar ve oyunlar oynama, salıncakta sallanma, yeni şeyler öğrenme ve havuzda yüzme gibi birçok farklı mekana sahiptir. Oyun ayrıca çocukların ne yapması gerektiğini anlamalarına yardımcı olan sezgisel ipuçlarına sahiptir. Oyun çocukları etkileyici, heyecan verici ve diğer çocuklarla nasıl etkileşimde bulunacaklarını öğretir. Bu oyunu oynadıktan sonra çocuğunuz anaokuluna gitmekten korkmayacak!

Program diğer dillerde mevcuttur

kindergarten - animals hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer kindergarten - animals denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam